Vegansk Snickersglass

Finns det något smarrigare än Snickersglass? Det passar perfekt till fredagsmyset och är dessutom superduper enkelt att fixa själv. Kika nedan på vad du behöver och följ vår steg-för-steg-video på TikTok.

Du behöver:

  • växtbaserad vaniljglass
  • jordnötssmör
  • vegansk chokladsås
  • hackade jordnötter

Gör så här:

  1. Lägg alla ingredienser i en skål
  2. Blanda lite lätt

Gör snickersglassen tillsammans med Rädda Djuren-klubben på vår
TikTok-kanal! Kolla in vår steg-för-steg-video när vi gör glassen här

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi vill sprida information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år. Du kan läsa mer om klubben här.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på: Instagram @raddadjurenklubben, Facebook @raddadjurenklubben och TikTok @raddadjurenklubben

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.

Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad för de djur som är flest och har det sämst. Är Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med mer än 50 000 medlemmar.

Du kan läsa mer om Djurens Rätt här.

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.