Vanliga frågor om Rädda Djuren-klubben

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om Rädda Djuren-klubben. Om du inte hittar svaret på din fråga här är du varmt välkommen att kontakta oss på raddadjuren@djurensratt.se.

Vad kostar ett medlemskap och hur länge gäller det?

Ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben kostar 100 kronor per år och medlemsavgiften gör skillnad för djuren. Medlemskapet räcker ett år från datumet du gick med.

Förnyas medlemskapet automatiskt?

Medlemskapet förnyas årsvis. När det är dags att förnya så får betalaren möjlighet att förlänga det. Det är frivilligt att förnya det. Vid frågor om medlemskap kontakta givarservice@djurensratt.se eller ring 08–555 914 40.

Hur säger jag upp ett medlemskap?

Det enklaste sättet att säga upp ett medlemskap är att mejla givarservice@djurensratt.se eller ringa 08–555 914 40. Vi ger alla medlemmar flera chanser att förnya sitt medlemskap genom digitala utskick, sms och postala utskick. Om medlemskapet inte förnyas avslutas det automatiskt efter några påminnelser.

Kan jag ha medlemskap i Rädda Djuren-klubben om jag bor utomlands?

Ja, det går bra. Det kostar då 250 kronor per år. Kontakta givarservice@djurensratt.se eller ring 08–555 914 40 så hjälper vi dig att lägga upp medlemskapet.

Vad använder ni gåvor och medlemsavgifter till?

Rädda Djuren-Klubben är en ideell förening, och det är tack vare gåvor och medlemsavgifter vi kan bidra till en bättre framtid för djuren. Vårt arbete bedrivs utifrån ledorden Lära, Hjälpa och Peppa. Vi lär barn och unga om vad djur behöver för att må bra, hjälper varandra att vara djurvänner samt peppar fler att ställa sig på djurens sida. Detta gör vi till exempel genom tidningen Klubbnytt, denna hemsida med dess faktabank, stöd till medlemmars egna miniklubbar samt närvaro på mässor och andra evenemang.

Rädda Djuren-klubben samarbetar också med Djurens Rätt, bildat 1882 och idag en av världens ledande djurrätts- och djurskyddsorganisationer. Djurens Rätt är medlem i Giva Sverige och följer dess kvalitetskod för tryggt givande som står för etisk, professionell och transparent hantering av insamlade medel, samt är granskade av en auktoriserad revisor.

Tillsammans gör vi skillnad för djuren!

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi sprider information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på:

Om oss

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.
Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Är sedan 1882 Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 50 000 medlemmar.

Vi står alltid på djurens sida.

Om Djurens Rätt

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.

Läs mer