Tidningen Klubbnytt

Rädda Djuren-klubben har en egen klubbtidning som heter Rädda Djuren Klubbnytt som alla medlemmar i klubben får fem gånger per år. Syftet med tidningen är att lära barn om djur och medkänsla för djur på ett roligt sätt

I Klubbnytt hittar du alltid:

  • Artiklar om roliga, spännande och smarta djur
  • Tips på hur barnen själva kan hjälpa djuren på enkla sätt
  • Intervjuer med djurvänliga kändisar och andra som engagerar sig för djuren
  • Berättelser om djurens hjältar – barn som gjort bra saker för djuren
  • Roliga pyssel, kluriga knep och knåp, smarriga vegorecept, serier, affischer m.m

Om du vill provläsa Klubbnytt kan du beställa ett gratis provexemplar av tidningen hem till dig. Du kan även läsa tidigare nummer av tidningen digitalt här.

Här kan du teckna ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben för 100 kr per år och få tidningen Klubbnytt.

Teckna ett medlemskap

Skolor, bibliotek och barnmottagningar kan prenumerera på tidningen gratis. Det går också att beställa ett provex gratis. Läs mer och beställ här.

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi vill sprida information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på: Instagram @raddadjurenklubben, Facebook @raddadjurenklubben och TikTok @raddadjurenklubben

Om oss

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.
Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Är sedan 1882 Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 50 000 medlemmar.

Vi står alltid på djurens sida.

Om Djurens Rätt

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.

Läs mer