Bli klubbmedlem

Tack vare våra klubbmedlemmar kan vi göra en massa bra saker för djuren! Med medlemmarnas stöd kan vi fortsätta vara en stark röst för djuren och tillsammans kan vi göra livet bättre för alla de djur vi arbetar för.

Rädda Djuren-klubben är klubben för barn upp till 13 år som älskar djur! och vill att dem ska ha det bra. I samarbete med Djurens Rätt gör vi skillnad för djur i nöd.

Djurens Rätt jobbar för att göra skillnad för de djur som är flest och har det sämst, till exempel alla fiskar och kycklingar som föds upp för att bli mat eller alla råttor och möss som används i djurförsök. Vi informerar om hur djuren har det och visar vad en kan göra för att göra skillnad för djuren. Vi jobbar för att påverka politiker att ta fram bättre lagar som skyddar djuren och trycker på för att utveckla alternativ till djurförsök så att inga djur skadas i laboratorierna. Vi jobbar också för att inspirera och göra det lättare för företag och privatpersoner att välja vego och göra djurvänliga val.

Både Djurens Rätt och Rädda Djuren-klubben är helt beroende av gåvor och medlemskap för att kunna göra det vi gör. När du blir medlem så är du med och stöttar vårt arbete för djuren!

Ett medlemskap kostar 100 kronor per år, och medlemsavgiften gör skillnad för djuren!

När du tecknar ett medlemskap får du välja en fin välkomstpresent.

Alla medlemmar får också klubbens egen tidning Klubbnytt fem gånger per år.

I Klubbnytt hittar du alltid:

  • Artiklar om roliga, spännande och smarta djur
  • Tips på hur en själv kan hjälpa djuren på enkla sätt
  • Intervjuer med djurvänliga kändisar och andra som engagerar sig för djuren
  • Berättelser om djurens hjältar – barn som gjort bra saker för djuren
  • Roliga pyssel, kluriga knep och knåp, smarriga vegorecept, serier, affischer m.m

Teckna ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben

Bild: Logra/Shutterstock

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi sprider information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på:

Om oss

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.
Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Är sedan 1882 Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 50 000 medlemmar.

Vi står alltid på djurens sida.

Om Djurens Rätt

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.

Läs mer