Alla hjärtans dag-pyssel

Här har vi samlat många roliga pyssel inför Alla hjärtans dag: söta kort och pynt att göra med hela familjen, miniklubben eller tillsammans med kompisarna. Vad roligt det är att få klippa, klistra och pyssla! Extra roligt är det när temat är djur och kärlek inför Alla hjärtans dag!

Bonus: varje pyssel har en tillhörande steg-för-steg-video att följa på Rädda Djuren-klubbens TikTok (@raddadjurenklubben).

Till följande pyssel kommer du behöva saker som en oftast har hemma:

  • färgglatt papper (eller färglägg pappret själv)
  • sax
  • lim
  • färgpennor
  • garn

Gör en pingvin utav hjärtan

Steg för steg-video här

Alla hjärtans-dag-kort

Steg för steg-video här

Hjärt-nyckelpigskort

Steg för steg-video här

Hjärtligt glasskort

Steg för steg-video här

Tusenfoting av hjärtan

Steg för steg-video här

Gör ett lejon av hjärtan

Steg för steg-video här

Hjärtkort

Steg för steg-video här

Nyckelpigskort av hjärtan

Steg för steg-video här

Hjärtkuvert

Steg för steg-videos här

Gör en fisk av hjärtan

Steg för steg-video här

Luftballong med hjärtkorg

Steg för steg-video här

Gör en björn av hjärtan

Steg för steg-video här

Djurvänligt lim!

Många klister och lim består faktiskt av hud, senor, skinn och ben från fisk eller däggdjur. Men det finns veganska lim som inte är gjorda av djur som bra alternativ. Till exempel:

  • ökoNorm Papperslim. Fakta: Fritt från lösningsmedel. Limmet är tillverkat av naturliga ingredienser: socker, vegetabiliskt glycerin och vatten. Tillverkat i Tyskland. CE märkt!
  • ReNATURE-limstift. Fakta: limmet är tillverkat av 98 % naturbaserat material, det är fritt från lösningsmedel och är 100 % återvinningsbart vilket minskar miljöpåverkan.

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi sprider information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på:

Om oss

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.
Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Är sedan 1882 Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 50 000 medlemmar.

Vi står alltid på djurens sida.

Om Djurens Rätt

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.

Läs mer