Starta miniklubb

Rädda Djuren-klubben är en stor klubb som rymmer många små klubbar. Med en miniklubb är det lättare att genomföra roliga idéer och projekt eftersom ni kan få tips och hjälp med att göra bra saker för djuren. Det är roligare att göra saker ihop med andra som vill engagera sig för djuren!

 • Hjälp varandra att vara djurvänner

  Läs
 • Peppa fler att ställa sig på djurens sida

  Läs
 • Starta miniklubb i Rädda Djuren-klubben, varför då?

  Läs
 • Uppstartsmöte och skapande av miniklubben

  Läs
 • Lära sig vad djur behöver för att må bra

  Läs
 • Att starta en egen miniklubb är både viktigt och roligt!

  Läs

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi vill sprida information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på: Instagram @raddadjurenklubben, Facebook @raddadjurenklubben och TikTok @raddadjurenklubben

Om oss

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.
Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Är sedan 1882 Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 50 000 medlemmar.

Vi står alltid på djurens sida.

Om Djurens Rätt

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.

Läs mer