Vad tycker du om Rädda Djuren-klubben?

Vi vill veta mer om vad ni gillar, så att vi kan göra klubben ännu bättre!

Därför gör vi just nu en medlemsundersökning. Det är en enkät med frågor som en vuxen ska svara på, men allra helst tillsammans med barnet som är medlem. Enkäten med frågor tar ungefär 10-15 minuter att svara på. Och när du har svarat är du med och tävlar i utlottningen av vår nya pysseltidning!

Tack för att du hjälper oss att göra klubben ännu bättre!

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.

Följ länken här för att genomföra enkäten.

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi vill sprida information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på: Instagram @raddadjurenklubben, Facebook @raddadjurenklubben och TikTok @raddadjurenklubben

Om oss

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.
Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Är sedan 1882 Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 50 000 medlemmar.

Vi står alltid på djurens sida.

Om Djurens Rätt

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.

Läs mer