Tävla om boken Lilla Na och djurkuppen!

744
744

”Det är ju helt galet! Vad gör de med grisarna? Så här kan de inte ha det!”

Lilla Na älskar alla djur. Hon tycker mer om dem än om människor. Och en dag bestämmer hon sig för att hjälpa djur som far illa. Verkligen GÖRA något. Men får hon med sig sina två bästa kompisar?

Vi tävlar ut fem exemplar av boken Lilla Na och djurkuppen. För att vara med i tävlingen ska du rita en teckning av en glad gris och skicka in till oss!

Du kan skicka teckningen i ett brev till oss, eller så kan du ta ett kort på den och skicka till oss på [email protected] eller i meddelande på Instagram på @raddadjuren.
Kom ihåg att skriva med ditt namn, adress och ålder!

Brev skickar du till adressen:

Rädda Djuren-klubben
Djurens Rätt
Box 7023
402 31 Göteborg

Tävlingen pågår fram till den 24 februari 2019.

” Lilla Na är envisast i hela världen och brinner för djurs rättigheter. Hon hittar på massvis med upptåg tillsammans med sina kompisar Stora M och Silversurfarn. En dag bestämmer hon till exempel att de ska åka ut på landet och hoppa i komockor! Men ute på landet stöter de också på ett mörkt stall, där det står en massa grisar och trängs och är ledsna. Så kan ju grisarna inte ha det, och klart man måste göra något när djur inte har det bra! Men vad ska de göra?

Lilla Na och djurkuppen är en spännande och tankeväckande bok för dig som är 9-12 år, som handlar om både djurs och barns rättigheter.

Foto: Sonsedska Yuliia/Shutterstock