Rekorddjur

Jag kan också hoppa! Världsrekordet för högsta hopp av en gris är 70 cm och det var grisen Kotetsu som hoppade så högt den 22 augusti 2004. Kotetsu bor i Japan och var 18 månader gammal när han gjorde rekordhoppet!   Pytteliten Bikolibri Den minsta fågeln i världen är bikolibrin(Mellisuga helenae). Den är bara 57 mm och då är näbben och stjärten inräknad! Hanen väger bara 1,6 gram. Honorna är lite större och väger ca 2 gram.   Pusuke blev 26 år gammal!   Hunden Pusuke är en blandraskille från Japan som blev hela 26 år gammal. Han dog i...

3496
3496

Jag kan också hoppa!

Världsrekordet för högsta hopp av en gris är 70 cm och det var grisen Kotetsu som hoppade så högt den 22 augusti 2004. Kotetsu bor i Japan och var 18 månader gammal när han gjorde rekordhoppet!

 

Pytteliten Bikolibri

Den minsta fågeln i världen är bikolibrin(Mellisuga helenae). Den är bara 57 mm och då är näbben och stjärten inräknad! Hanen väger bara 1,6 gram. Honorna är lite större och väger ca 2 gram.

 

Gammal hund
Pusuke blev 26 år gammal!

 

Hunden Pusuke är en blandraskille från Japan som blev hela 26 år gammal. Han dog i slutet på förra året. Hans matte Yumiko Shinohara sa att han var en pigg och glad hund.

 

 

De här rekorden kommer från www.guinnessworldrecords.com