Håhåjaja

Skepp o’hoj! Vad har ni gjort den senaste tiden? Jag har haft fullt upp minsann. Det har nämligen flyttat in två talgoxar på min balkong. De väsnas och för liv om sig. Och så retar de mig genom fönstret. Jag har haft fullt sjå med att försöka jaga bort dem, men de lyssnar inte! Jag fick en bild på den ena av dem, nedrans fågel alltså! Ingen lugn och ro här inte. Det värsta är ju att mattanten och lekfarbrorn tycker att de är “jättesöta” och “roliga att titta på” – hallå! det är ju jag som är allt det...

1602
1602

Skepp o’hoj! Vad har ni gjort den senaste tiden?

Jag har haft fullt upp minsann. Det har nämligen flyttat in två talgoxar på min balkong. De väsnas och för liv om sig. Och så retar de mig genom fönstret. Jag har haft fullt sjå med att försöka jaga bort dem, men de lyssnar inte! Jag fick en bild på den ena av dem, nedrans fågel alltså! Ingen lugn och ro här inte.

Det värsta är ju att mattanten och lekfarbrorn tycker att de är “jättesöta” och “roliga att titta på” – hallå! det är ju jag som är allt det där. Både söt och rolig, eller hur? Hoppas de flyger söderut snart… Alltså, fåglarna då, inte mattanten och lekfarbrorn. De har ju inga vingar!

börd
Men jag har chillat en hel del ändå. Man ska ju göra det man är bäst på säger folk. Så det gör jag. Här ligger jag och slappar och tvättar tassen.

SONY DSC
Sen ska ni få höra! Jag har börjat skriva på min debutroman, det ska bli en katts helt egna memoarer! Coolt va? Men det kan nog ta ett par år att bli klar – det är lite jobbigt att hålla en penna med tassen. Kanske får jag anställa en assistent som kan skriva åt mig. Det vore något det!

IMG_8445Men nu håller jag ju på att missa att berätta det allra viktigaste som har hänt! Jag har fått en ny rumskamrat och kompis. Han heter Moses och är en mink. Här får ni en bild på när jag välkomnar honom till familjen med en puss!

mink
Han är riktigt cool, Moses. Vi har väldigt kul tillsammans. Nu ska vi nog leka kurragömma!