Tokig måndag

Ja, ni ser ju själva – såhär ser mina måndagar oftast ut. Lek och bus under, på, bredvid och invirad i mattan – så brukar jag ligga. Med en pinne i munnen och fötterna i luften. Och visa tänderna så jag ser sådär farlig ut – som bara jag kan. Vad gör ni på måndagar? Ni har väl sommarlov hela bunten, eller hur? Göttigt för er. Själv är jag upptagen året runt med mina sysslor. Tvätta svansen, vässa klorna, putsa morrhåren. Och så de där nedrans flugorna som jag måste jaga ut. De kan ju inte hålla till här inne...

2182
2182

tok

Ja, ni ser ju själva – såhär ser mina måndagar oftast ut. Lek och bus under, på, bredvid och invirad i mattan – så brukar jag ligga. Med en pinne i munnen och fötterna i luften. Och visa tänderna så jag ser sådär farlig ut – som bara jag kan.

Vad gör ni på måndagar? Ni har väl sommarlov hela bunten, eller hur? Göttigt för er. Själv är jag upptagen året runt med mina sysslor. Tvätta svansen, vässa klorna, putsa morrhåren. Och så de där nedrans flugorna som jag måste jaga ut. De kan ju inte hålla till här inne heller.

Nu ska jag ta en paus i solen. Som den solkatt jag är!