Svar på fråga!

Erik skriver: Vilken är din favorittvserie? Jag tittar ganska mycket på tv. Zappar, som det heter. Matte tittar mest på Skilda Världar, så det har jag tvingats se hur mycket som helst. Jag gillar signaturmelodin, men inte så mycket mer. När jag får kontrollera fjärrkontrollen så är det djurprogram som gäller. Människor får jag nog av i verkligheten. Jag gillar bland annat det där roliga programmet om katter och hundar som gör skojiga saker. Funniest Pets and People heter det nog. Men om jag måste välja människor så gillar jag Vem vet mest? på SVT, för att jag är så...

1423
1423

Erik skriver: Vilken är din favorittvserie?

Jag tittar ganska mycket på tv. Zappar, som det heter. Matte tittar mest på Skilda Världar, så det har jag tvingats se hur mycket som helst. Jag gillar signaturmelodin, men inte så mycket mer.

När jag får kontrollera fjärrkontrollen så är det djurprogram som gäller. Människor får jag nog av i verkligheten. Jag gillar bland annat det där roliga programmet om katter och hundar som gör skojiga saker. Funniest Pets and People heter det nog. Men om jag måste välja människor så gillar jag Vem vet mest? på SVT, för att jag är så himla smart och kan alla svaren, mijau!