Stolliga getter

Nu ska ni få se något riktigt knasigt. Getter som käkar ekollon som galningar. Som äter ur människors händer! Min matte, jag kallar henne mattanten, och hennes pojkvän som jag kallar lekfabrorn var ute i Ekeröd (var i hela fridens namn ligger det ens? Är ju knappt med på kartorna!) och träffade de här getterna. Ja, ni ser ju själva – helt stolliga! Själv ser jag ganska häftig ut när jag äter. Inte alls getig.

3021
3021

Nu ska ni få se något riktigt knasigt. Getter som käkar ekollon som galningar. Som äter ur människors händer!

Min matte, jag kallar henne mattanten, och hennes pojkvän som jag kallar lekfabrorn var ute i Ekeröd (var i hela fridens namn ligger det ens? Är ju knappt med på kartorna!) och träffade de här getterna. Ja, ni ser ju själva – helt stolliga!

Själv ser jag ganska häftig ut när jag äter. Inte alls getig.