Solkatt

Äntligen är det sol här i Helsingborg. Det har regnat nästan hela sommaren hittills, har ni också haft sånt väder där ni bor? Jag spenderar nu äntligen dagarna med att ligga i solen och mysa, eller med att äta gräslök på balkongen. Gillar ni också gräslök? Jag tycker att den är supersmarrig att knapra på emellanåt. Tur är det att matte odlat en hel kruka gräslök till mig. Mums! Vad brukar ni göra på sommaren? Brukar ni bada? Det har jag aldrig förstått mig på. Slänga sig i såntdär blött vatten, man blir ju helt våt! Jag trivs bättre på...

2308
2308

Äntligen är det sol här i Helsingborg. Det har regnat nästan hela sommaren hittills, har ni också haft sånt väder där ni bor?

Jag spenderar nu äntligen dagarna med att ligga i solen och mysa, eller med att äta gräslök på balkongen. Gillar ni också gräslök? Jag tycker att den är supersmarrig att knapra på emellanåt. Tur är det att matte odlat en hel kruka gräslök till mig. Mums!

Vad brukar ni göra på sommaren? Brukar ni bada? Det har jag aldrig förstått mig på. Slänga sig i såntdär blött vatten, man blir ju helt våt! Jag trivs bättre på torra land, i en solstol på en vindstilla balkong. Gärna med en hand som kliar mig bakom örat samtidigt. Det är livet det!

Om solen går i moln så kanske jag bloggar snart igen – annars hittar ni mig i en solstol, på en balkong i soliga Helsingborg!