Skämt

Mijau mijau bloggen! Såhär ser det ut när jag sitter och funderar på vad jag ska blogga om. Vad vill ni läsa om? Förresten, har ni egna bloggar? Kan ni inte länka till dem i en kommentar, jag är så nyfiken på vilka mina läsare är. Jag hörde ett skämt häromdagen som var riktigt roligt. Jag skrattade så att jag fick ont i magen: Katt åt glödlampa, lös i magen. Hihihi! Kan ni fler roliga skämt om katter?  

2316
2316

Mijau mijau bloggen!

Såhär ser det ut när jag sitter och funderar på vad jag ska blogga om. Vad vill ni läsa om?

Förresten, har ni egna bloggar? Kan ni inte länka till dem i en kommentar, jag är så nyfiken på vilka mina läsare är.

Jag hörde ett skämt häromdagen som var riktigt roligt. Jag skrattade så att jag fick ont i magen:

Katt åt glödlampa, lös i magen.

Hihihi!

Kan ni fler roliga skämt om katter?