Semesterkatt

Halloj bloggisar! Jag är i full gång med avrunda min semester. Ert sommarlov är kanske också slut? Tillbaka i skolan kanske? Så nu tänkte jag berätta om min fantastiska semester. Jag har tagit mattantens plats flera gånger. Hon bäddar så fint, så då får jag ju passa på att få det mjukt och skönt. Här kom hon på mig och jag försökte ge henne onda ögat så att hon skulle låta mig få vila ifred. Det fungerade inte. Sen har jag odlat solrosor på balkongen. Såhär fin blev den största. Den är nästan lika stor som hela jag. Inte dåligt....

2582
2582

Halloj bloggisar! Jag är i full gång med avrunda min semester. Ert sommarlov är kanske också slut? Tillbaka i skolan kanske?

Så nu tänkte jag berätta om min fantastiska semester.

Jag har tagit mattantens plats flera gånger. Hon bäddar så fint, så då får jag ju passa på att få det mjukt och skönt. Här kom hon på mig och jag försökte ge henne onda ögat så att hon skulle låta mig få vila ifred. Det fungerade inte.

IMAG1891

Sen har jag odlat solrosor på balkongen. Såhär fin blev den största. Den är nästan lika stor som hela jag. Inte dåligt. För jag är nämligen inte så liten jag.

IMAG1897

Ibland har det regnat. Då har jag passat på att slicka i mig regnvatten från utemöblerna. Det blir pälsen blank och fin av förstår ni. Men ni människor behöver inte försöka, det funkar liksom inte på er. Bara på oss coola katter. Och, ni ser ju att jag sörplat regnvatten för glatta livet, eftersom jag har Sveriges snyggaste päls.

IMAG1884

Men för det mesta har jag sovit och latat mig. Precis som man ska på sin semester. Här har mattanten smygfotat mig mitt i en tupplur. Snaaaaark!
IMG_20130804_185146

Så, semester är toppen. Tummen upp. Eller hur?
IMAG1902