Regnbågsfest

Jag gillar ju inte att lämna lägenheten så mycket och så gillar jag inte för mycket ljud eller mycket folk på en gång. Så jag kunde inte följa med själv och gå i Malmös Regnbågsparad, men eftersom matte såklart skulle gå med Djurens Rätt så hjälpte jag henne att göra plakaten: Djur har rättigheter! Men eftersom jag ändå ville vara med i paraden, så skickade jag en kompis: Ser ni att jag är med på skylten? Fiffigt va? Ja, sån är jag. Så man kan säga att jag varit på Regnbågsparad. Vad har ni gjort i helgen?

1525
1525

Jag gillar ju inte att lämna lägenheten så mycket och så gillar jag inte för mycket ljud eller mycket folk på en gång. Så jag kunde inte följa med själv och gå i Malmös Regnbågsparad, men eftersom matte såklart skulle gå med Djurens Rätt så hjälpte jag henne att göra plakaten:

Djur har rättigheter!

Men eftersom jag ändå ville vara med i paraden, så skickade jag en kompis:

Ser ni att jag är med på skylten? Fiffigt va? Ja, sån är jag. Så man kan säga att jag varit på Regnbågsparad. Vad har ni gjort i helgen?