Mitt fönster

Såhär ser mitt fönster ut. Här brukar jag sitta och titta på de störiga småfåglarna i buskarna under. De kvittrar och väsnas något alldeles förfärligt. Såklart har jag en porträttbild av mig själv i mitt fönster. Jag är ju så himla stilig. Det vore ju skam ifall jag inte hade det, tänker jag. En så grann katt och inga bilder – det vore ju fruktansvärt! Visst? Idag är det fredag. Jag ska mest slappa. Och titta på snön. Det snöar helt galet mycket här. Är det snö hos dig? Nästa gång ska ni få se alla mina leksaker, det ser...

1939
1939

fönsterSåhär ser mitt fönster ut. Här brukar jag sitta och titta på de störiga småfåglarna i buskarna under. De kvittrar och väsnas något alldeles förfärligt.

Såklart har jag en porträttbild av mig själv i mitt fönster. Jag är ju så himla stilig. Det vore ju skam ifall jag inte hade det, tänker jag. En så grann katt och inga bilder – det vore ju fruktansvärt! Visst?

Idag är det fredag. Jag ska mest slappa. Och titta på snön. Det snöar helt galet mycket här. Är det snö hos dig?

Nästa gång ska ni få se alla mina leksaker, det ser ni fram emot va? Jag har många!