Mina hobbys!

Nu tänkte jag berätta lite om mina hobbys. Jag har ju varken jobb eller skola, så jag har bara fritid. Det är ganska kul. Men jag har ändå mycket som måste göras. Men det är för det mesta ganska kul. Vad har ni för hobbys?  1. Sticka Fast jag är inte så bra på att hålla i stickor, det är roligare att dra i garnet med tänderna eller att slå på stickorna när någon annan stickar. Så egentligen blir det inte så mycket stickat, men det är roligt och säkert bra motion! 2. Sova. Alltså, sova är ju det bästa...

2544
2544

Nu tänkte jag berätta lite om mina hobbys. Jag har ju varken jobb eller skola, så jag har bara fritid. Det är ganska kul. Men jag har ändå mycket som måste göras. Men det är för det mesta ganska kul. Vad har ni för hobbys?

 1. Sticka

Fast jag är inte så bra på att hålla i stickor, det är roligare att dra i garnet med tänderna eller att slå på stickorna när någon annan stickar. Så egentligen blir det inte så mycket stickat, men det är roligt och säkert bra motion!pelle2 IMG_52142. Sova.

Alltså, sova är ju det bästa som finns. Jag kan sova när som helst, nästan var som helst.

IMG_5246 11 DSC00105 DSC000183. Blogga.
Det var ju nästan självklart att jag gillar att blogga, eller hur? Jag tycker om att skriva till er, helt enkelt.

IMG_1928 datorkatt4. Rida
Haha, nej, nu skojade jag. Jag är jätterädd för hästar, dom är ju jättestora!

hätrace
(OBS! MONTAGE!)