Min egen lejonklippa!

Jag skrev väl att jag skulle få ett alldeles nytt och fint klösträd när jag flyttat? Nu är det äntligen här! Visst är det fint? Det har stora klösstammar och ett fint hus man kan gå in i för att få vara ifred! Och så är det grått och nästan lika snyggt som jag. Jag fick även lite konst på snygga katter ovanför, som jag kan titta på när jag sitter högst upp på min lejonklippa och spejar.

2061
2061

Jag skrev väl att jag skulle få ett alldeles nytt och fint klösträd när jag flyttat? Nu är det äntligen här!
Visst är det fint?

Det har stora klösstammar och ett fint hus man kan gå in i för att få vara ifred! Och så är det grått och nästan lika snyggt som jag.
7

8

Jag fick även lite konst på snygga katter ovanför, som jag kan titta på när jag sitter högst upp på min lejonklippa och spejar.

9