Leksaker

Mattanten säger att jag börjar bli för stor för att ha en massa lekasaker. Pyttsan, säger både jag och lekfarbrorn. Man blir aldrig för gammal för lekasaker, eller hur? Jag har massor av kul saker. Jag ska visa er några: Det här är en glittrig mus i fina färger. Den har shackrutiga öron, det tycker jag är lite coolt. Och en fjäder som svans (inte äkta fågelfjäder såklart, bara en som liknar). Mitt stora fina träd har jag också såklart. Jag är ganska bra på att klättra, flyger upp för stammen på det. Ni ser också en av mina (säkert...

2575
2575

Mattanten säger att jag börjar bli för stor för att ha en massa lekasaker. Pyttsan, säger både jag och lekfarbrorn. Man blir aldrig för gammal för lekasaker, eller hur?
Jag har massor av kul saker. Jag ska visa er några:13

Det här är en glittrig mus i fina färger. Den har shackrutiga öron, det tycker jag är lite coolt. Och en fjäder som svans (inte äkta fågelfjäder såklart, bara en som liknar).

16

Mitt stora fina träd har jag också såklart. Jag är ganska bra på att klättra, flyger upp för stammen på det. Ni ser också en av mina (säkert hundratals) pingisbollar. De studsar och flyger bara man snuddar vid dem. Kul tycker jag!

IMG_6597Här har vi min vippa. Det är en lång svart böjbar pinne, där det sitter glittriga snören längst ut. Snygg. Och rolig. Men då måste det vara någon som viftar med den så att jag kan jaga den.

IMG_5227

Här ser ni lekfarbrorn, han är ju typ som en leksak. Och garn är också väldigt kul, fast det brukar aldrig vara mitt garn, mattantens garn är kuligare att sno. Det tycker både jag och lekfarbrorn.

Ja, det var lite av mina leksaker det. Vad brukar ni leka med?