Kampanjprofil

Jag har säkert nämnt att min matte är ordförande i Djurens Rätts avdelning här i Helsingborg. Det är ganska bra, för då kan jag alltid vara med på ett hörn när hon jobbar, annars hade det varit lite svårt för mig som katt att vara aktivist. Nu senast så frågade matte mig ifall jag ville vara profil för deras nya kampanj som handlar om att hjälpa hemlösa katter att få en andra chans och nya hem. Gissa vad jag svarade då?

1510
1510

Jag har säkert nämnt att min matte är ordförande i Djurens Rätts avdelning här i Helsingborg. Det är ganska bra, för då kan jag alltid vara med på ett hörn när hon jobbar, annars hade det varit lite svårt för mig som katt att vara aktivist.

Nu senast så frågade matte mig ifall jag ville vara profil för deras nya kampanj som handlar om att hjälpa hemlösa katter att få en andra chans och nya hem. Gissa vad jag svarade då?