Gröna tassar

Jag har minsann gröna tassar. I våras planterade jag gräslök, persilja, tomatplantor och dill till att ha på balkongen. Som ni vet så tycker jag att gräslöken är godast, men matte gillar de andra gröna sakerna. Brukar ni plantera saker? Har ni också gröna tassar? Eller ja, ni har väl fingrar kanske. Men jag har tassar. För jag är en katt. En katt med gröna tassar. Det har ni inte sett förr! (obs! Bilden är ett montage. Jag har ju inte gröna tassar på riktigt! Det är ju bara skoj) Såhär såg det ut i våras. Jag kontrollerar att jorden...

2301
2301

Jag har minsann gröna tassar. I våras planterade jag gräslök, persilja, tomatplantor och dill till att ha på balkongen. Som ni vet så tycker jag att gräslöken är godast, men matte gillar de andra gröna sakerna. Brukar ni plantera saker? Har ni också gröna tassar? Eller ja, ni har väl fingrar kanske. Men jag har tassar. För jag är en katt. En katt med gröna tassar. Det har ni inte sett förr!

(obs! Bilden är ett montage. Jag har ju inte gröna tassar på riktigt! Det är ju bara skoj)

Såhär såg det ut i våras. Jag kontrollerar att jorden är som den ska.

Ser till att alla fröer är väl dolda under jorden. Bäst att hålla koll på matte så hon inte fuskar!