Gröna tassar!

Idag har jag planterat om på balkongen – de började bli för stora för sina krukor och några såg lite vissna ut. Men nu är det grönt och skönt igen. Snyggt blev det också, eller vad tycker ni? Gräslöken är fortfarande bästa växten på balkongen – men jag har även planterat grönkål, solroser, persilja, ätbara blommor och dill. Smaskens! Har ni planterat något i år? Har ni trädgård kanske? Jag har ju bara en balkong, men den är stor och full av växter. Gröna tassar var det!

2199
2199

IMAG1820 IMAG1823 IMAG1826

Idag har jag planterat om på balkongen – de började bli för stora för sina krukor och några såg lite vissna ut. Men nu är det grönt och skönt igen. Snyggt blev det också, eller vad tycker ni?

Gräslöken är fortfarande bästa växten på balkongen – men jag har även planterat grönkål, solroser, persilja, ätbara blommor och dill. Smaskens! Har ni planterat något i år? Har ni trädgård kanske? Jag har ju bara en balkong, men den är stor och full av växter.

Gröna tassar var det!