Flyttkatt

Nu ska ni få höra vilka galenskaper som försigått här den senaste tiden. Först och främst så har “här” blivit något helt annat. Jag har nämligen flyttat. Till en helt annan stad. Heltokigt, har ni flyttat någon gång? Visst var det läskigt? Det värsta var att åka bil. Det skumpade och brummade hela vägen och jag fick sitta i bur i baksätet. Jag hade ju ingen aning om vart vi skulle, så jag vrålade på mattanten hela vägen, men hon berättade inte ett skvatt. Men nu har jag kommit i ordning lite och har tid att blogga. Såhär såg det...

1802
1802

Nu ska ni få höra vilka galenskaper som försigått här den senaste tiden. Först och främst så har “här” blivit något helt annat. Jag har nämligen flyttat. Till en helt annan stad. Heltokigt, har ni flyttat någon gång? Visst var det läskigt?

Det värsta var att åka bil. Det skumpade och brummade hela vägen och jag fick sitta i bur i baksätet. Jag hade ju ingen aning om vart vi skulle, så jag vrålade på mattanten hela vägen, men hon berättade inte ett skvatt.

Men nu har jag kommit i ordning lite och har tid att blogga. Såhär såg det ut i flytten:

Här sitter jag mitt i vardagsrummet bland lådor som de inte ens packat upp (latisar!). Fåtöljen bakom mig är supernajs iallafall, alltid något!

Här har stickfarbrorn fottat mig när jag undersöker stället. Mycket skrymslen och vrår att kolla in.

Jag kanske inte skrev det, men det är alltså stickfarbrorn och mattanten som flyttat ihop! Och så jag då. Här kan nog bli ganska gött. Mattanten har ju lovat mig ett enormt klätterträd som kompensation för att jag behövde flytta med. Håhå!