Fluortanten

Vet ni vad mattanten gjort? Hon har gått och blivit värsta fluortanten! Ikväll när vi satt och mös framför datorn så drar hon fram den: TANDBORSTEN! Huuuh, säger jag. Tycker ni om att borsta tänderna? Alla mina morrhår började pirra av skräck och pälsen reste sig längs ryggraden när jag såg den gröna borsten närma sig mina vassa huggtänder. Men sen ska ni få höra. När tanten väl börjat trycka in den där saken i munnen på mig så märkte jag att det var ganska skönt att få ut skiten mellan tänderna. Nu känner jag mig som ny! Så, ni...

1649
1649

Vet ni vad mattanten gjort? Hon har gått och blivit värsta fluortanten! Ikväll när vi satt och mös framför datorn så drar hon fram den: TANDBORSTEN!

Huuuh, säger jag. Tycker ni om att borsta tänderna? Alla mina morrhår började pirra av skräck och pälsen reste sig längs ryggraden när jag såg den gröna borsten närma sig mina vassa huggtänder.

Men sen ska ni få höra. När tanten väl börjat trycka in den där saken i munnen på mig så märkte jag att det var ganska skönt att få ut skiten mellan tänderna. Nu känner jag mig som ny!

Så, ni som ätit lördagsgodis därute – glöm inte att borsta huggtänderna!

Jag tänkte bjuda er på ett riktigt nyborstat smajl – men jag är rädd att jag skulle blända er, fniss, så här har ni en annan snygg bild på en snygg katt.