Den första snön

Har ni fått snö där du bor? Du kanske har haft snö jättelänge? Jag bor nere i Skåne och här kom den första snön mitt i natten mellan julafton och juldagen. Snacka om att jag blev helt paff när jag gick upp och kollade ut genom fönstret. Nästan helt vitt överallt ju! Jag tycker att det är ganska roligt att följa snöflingorna när de dansar ner från himlen och se var de landar. Men jag var ju tvungen att ge mig ut och känna på det vita också, men det gick fort – för attans vad kall snö är! Har...

2391
2391

Har ni fått snö där du bor? Du kanske har haft snö jättelänge?

Jag bor nere i Skåne och här kom den första snön mitt i natten mellan julafton och juldagen. Snacka om att jag blev helt paff när jag gick upp och kollade ut genom fönstret. Nästan helt vitt överallt ju! Jag tycker att det är ganska roligt att följa snöflingorna när de dansar ner från himlen och se var de landar. Men jag var ju tvungen att ge mig ut och känna på det vita också, men det gick fort – för attans vad kall snö är! Har ni tänkt på det nån gång eller? Huuuuh.

54 3