God Jul!

Då var julen ääääntligen här. Har ni också längtat? Jag fick mitt första paket igår, på julafton. Fick ni också något fint då? Mitt paket var fullt av lyxiga godsaker att smaska på under julhelgen, nom nom nom! Vad har ni fått i julklapp?    Nu ska jag mest ta det lugnt fram tills nästa år, det ska bli skönt att slappa lite efter allt julstök. Och så kom det snö inatt! Men det får bli ett helt eget inlägg om några dagar, puh, nu orkar jag inte skriva mer! God Jul önskar jag alla mina bloggläsare – Pelle the...

1368
1368

Då var julen ääääntligen här. Har ni också längtat? Jag fick mitt första paket igår, på julafton. Fick ni också något fint då?
Mitt paket var fullt av lyxiga godsaker att smaska på under julhelgen, nom nom nom!

Vad har ni fått i julklapp?

1   Nu ska jag mest ta det lugnt fram tills nästa år, det ska bli skönt att slappa lite efter allt julstök. Och så kom det snö inatt! Men det får bli ett helt eget inlägg om några dagar, puh, nu orkar jag inte skriva mer!

God Jul önskar jag alla mina bloggläsare
– Pelle the Cat!

2