Om Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! I samarbete med Djurens Rätt gör vi skillnad för djur i nöd.

Vi sprider information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som alla våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på vår Instagram, vi finns på @raddadjurenklubben

Tidningen Klubbnytt

I tidningen Klubbnytt får alla medlemmar lära sig om roliga, spännande och smarta djur, och så får de tips på hur de själva kan hjälpa djuren på enkla sätt. Den innehåller intervjuer med kändisar och andra som engagerar sig för djuren, och berättelse om djurens hjältar – barn som gjort något bra för djuren. Och dessutom roliga pyssel, kluriga knep och knåp, smarriga vegorecept, serier, affischer och annat kul!

Jag tycker väldigt mycket om tidningarna, de är roliga att läsa. Det brukar stå om olika djur och hur de har det. Och så tycker jag om att det finns pyssel i.
Medlemmen Wilma, 11 år

Här kan du beställa ett gratis provexemplar av tidningen

Bibliotek, skolor med flera kan prenumerera på tidningen helt gratis!

Medlemskap

Teckna medlemskap i Rädda Djuren-klubben, var med och stötta arbetet för djuren och få en present!

Alla barn mellan 0 och 13 år kan bli medlemmar i Rädda Djuren-klubben, och få tidningen Klubbnytt fem gånger per år. Medlemskapet kostar 100 kronor per år, och medlemsavgiften gör skillnad för djuren!

Välj mellan fina presenter när du tecknar ett medlemskap.

Medlemskap i Rädda Djuren-klubben:

  • Fem nummer av tidningen Klubbnytt per år
  • Medlemsavgiften gör skillnad för djuren
  • Fin välkomstpresent
  • 100 kronor per år

Teckna ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben

Mer information om Rädda Djuren-klubben för dig som är vuxen finns här.

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi sprider information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på:

Om oss

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.
Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Är sedan 1882 Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 50 000 medlemmar.

Vi står alltid på djurens sida.

Om Djurens Rätt

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.

Läs mer