Manifestation för minkarna på Medborgarplatsen

Lördagen den 30 november ordnade Djurens Rätt en manifestation för minkarna på Medborgarplatsen i Stockholm. I kampanjen #minröstförminkarna kan man göra sin röst hörd på olika sätt ända fram till riksdagsvalet 2014. Djurens Rätt vill att politikerna ska förbjuda pälsdjursfarmning så att minkar slipper födas upp och dödas för att bli päls på kläder. Här kommer lite bilder från manifestationen, där bland andra Rävmond, Minkaela och Kajnin var med. Efter manifestationen var Rävmond, Minkaela och Kajnin helt slut och fick ta igen sig på Djurens Rätts kansli. Stort tack till alla som hjälpt till under året och gjort sin röst...

2413
2413

Lördagen den 30 november ordnade Djurens Rätt en manifestation för minkarna på Medborgarplatsen i Stockholm. I kampanjen #minröstförminkarna kan man göra sin röst hörd på olika sätt ända fram till riksdagsvalet 2014. Djurens Rätt vill att politikerna ska förbjuda pälsdjursfarmning så att minkar slipper födas upp och dödas för att bli päls på kläder.

Här kommer lite bilder från manifestationen, där bland andra Rävmond, Minkaela och Kajnin var med.

1 7 IMG_8716 IMG_8747 IMG_8820Efter manifestationen var Rävmond, Minkaela och Kajnin helt slut och fick ta igen sig på Djurens Rätts kansli.

Stort tack till alla som hjälpt till under året och gjort sin röst hörd för minkarna, tillsammans fortsätter vi kämpa!