Träffa Rädda Djuren-klubben på Barnens kulturkalas i Göteborg!

Rädda Djuren-klubben finns på plats på Barnens kulturkalas i Göteborg. I vårt tält kan du bland annat skapa egna djurbilder och göra ett quiz för att testa din djurkunskap. Såklart kommer också klubbens maskotar förbi då och då och kramas med alla som vill! Det finns också en rolig tipspromenad att gå i Palmhuset som handlar om alla möjliga djur, till exempel de som lever i Palmhusets klimat, och ger dig inblick i hur häftig och spännande djurens värld är. Där finns det chans till fina priser! När: Tisdag 14 augusti till söndag 19 augusti kl. 12.00-19.30, förutom söndagen då...

2121
2121

Rädda Djuren-klubben finns på plats på Barnens kulturkalas i Göteborg. I vårt tält kan du bland annat skapa egna djurbilder och göra ett quiz för att testa din djurkunskap. Såklart kommer också klubbens maskotar förbi då och då och kramas med alla som vill!

Det finns också en rolig tipspromenad att gå i Palmhuset som handlar om alla möjliga djur, till exempel de som lever i Palmhusets klimat, och ger dig inblick i hur häftig och spännande djurens värld är. Där finns det chans till fina priser!

När: Tisdag 14 augusti till söndag 19 augusti kl. 12.00-19.30, förutom söndagen då tiden är 12.00-18.00
Var: Trädgårdsföreningen, Göteborg – vid Palmhuset
Läs mer:
Rädda Djuren-klubben på Barnens kulturkalas
Tipspromenad i Palmhuset
Facebookevenemang