Ingen morgonkatt

Det var väl in i svansen vad folket här i palatset går upp tidigt. Aldrig får man ta sovmorgon. Sticktanten är uppe och kokar kaffe i gryningen och mattanten tänder lampan och drar upp gardinen i rummet jag ligger och sovor. Hur roligt är det att bli väckt sådär? Och kallt ser det ut att vara ute. Jag huttrar bara jag tänker på den där isiga frosten. Jag gillar verkligen inte mornar. Undrar vem som kom på den där idiotiska idén? Morgon. Uuuuh. Och så går folk upp på den. Och tycker det är fullt normalt? Hujedamig, människofolket kommer jag...

1379
1379

Det var väl in i svansen vad folket här i palatset går upp tidigt. Aldrig får man ta sovmorgon. Sticktanten är uppe och kokar kaffe i gryningen och mattanten tänder lampan och drar upp gardinen i rummet jag ligger och sovor. Hur roligt är det att bli väckt sådär? Och kallt ser det ut att vara ute. Jag huttrar bara jag tänker på den där isiga frosten.

Jag gillar verkligen inte mornar. Undrar vem som kom på den där idiotiska idén? Morgon. Uuuuh. Och så går folk upp på den. Och tycker det är fullt normalt? Hujedamig, människofolket kommer jag aldrig att förstå mig på.

Nä, nu ska jag försöka somna om. Tills morgonen är över.