Jag är Pelle the Cat!

En dag kom matte och berättade att Rädda Djuren frågat ifall jag ville börja blogga hos dem. Först blev jag väldigt glad och hoppade runt och jamade av glädje. Sen började jag bli nervös. Men med lite peppning från både matte och Rädda Djuren så kände jag mig modig och tackade ja, så nu är jag här. Och bloggar. Häftigt va? Man kanske ska börja med att presentera mig. Pelle heter jag men brukar kalla mig Pelle the Cat för att det är lite coolare. Som ett artistnamn, det ska man ha när man bloggar. Ibland läser jag Blondinbellas blogg,...

2205
2205

En dag kom matte och berättade att Rädda Djuren frågat ifall jag ville börja blogga hos dem. Först blev jag väldigt glad och hoppade runt och jamade av glädje. Sen började jag bli nervös. Men med lite peppning från både matte och Rädda Djuren så kände jag mig modig och tackade ja, så nu är jag här. Och bloggar. Häftigt va?

Man kanske ska börja med att presentera mig.

Pelle heter jag men brukar kalla mig Pelle the Cat för att det är lite coolare. Som ett artistnamn, det ska man ha när man bloggar. Ibland läser jag Blondinbellas blogg, men hon heter ju egentligen Isabella. Har ni förresten sett hunden som dykt upp i hennes blogg? Jätteliten är den, till och med mindre än mig! Men väldigt söt.

Jag bor i Helsingborg, hos min matte som är ordförande i Djurens Rätts lokalavdelning här i stan. Jag har bott här i tre år, men är fyra år totalt. Den långa historien om hur jag hamnade just här berättar jag i ett annat inlägg, annars får jag kramp i tassen.

Hoppas att vi ska få det kul tillsammans här i min nya blogg! Kommentera och fråga gärna mig saker om ni undrar något!

Mijau på er!