Få tips, nyheter och pyssel på Rädda Djuren-klubbens sociala kanaler

Visste du att du kan följa Rädda Djuren-klubben på flera olika sociala kanaler? Dagligen uppdaterar vi Instagram, Facebook och TikTok med kul djurfakta, nyheter från djurvärlden och roliga pyssel. Vi delar också inlägg med tips på hur en kan hjälpa djur, goda vego-recept och en massa annat skoj!

Instagram

Följ @raddadjurenklubben på Instagram för att se de senaste nyheterna från djurvärlden, tips på saker att göra för djuren och för att göra roliga Quiz med djurfrågor. Vi har över 3600 djurvänner som följer oss på Instagram.

TikTok

Med över 11 400 gilla-markeringar och med fler än 600 följare delar @raddadjurenklubben roliga pysselvideos, receptklipp och kortfilmer med cool djurfakta. Laga mat tillsammans med barnklubben! Här finns det massor av mat- och bakvideos som visar hur en gör steg-för-steg. Kanske är det du som överraskar med vego-fika idag?

Facebook

@raddadjurenklubben på Facebook, som följs av över 6 500 personer, delar vi information, kampanjer och de senaste nyheterna världen över för en mer vuxen publik.

Ge bort ett medlemskap

5 tidningar per år + en välkomstpresent 🎁

Vi får en starkare röst 🐮💪

Läs mer

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur och som vill att djuren ska ha det bra! 🐶🦁🐰

Vi vill sprida information om djur, hur de har det, deras rättigheter och om hur du kan hjälpa djuren på enkla sätt. Det gör vi genom den här hemsidan och genom vår egen tidning Klubbnytt som våra medlemmar får fem gånger per år.

Kika gärna in på våra sociala kanaler, vi finns på: Instagram @raddadjurenklubben, Facebook @raddadjurenklubben och TikTok @raddadjurenklubben

Om oss

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.
Djurens Rätt gör med målinriktade kampanjer och politiskt påverkansarbete skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Är sedan 1882 Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med fler än 50 000 medlemmar.

Vi står alltid på djurens sida.

Om Djurens Rätt

Förälder eller Pedagog?

Vi vill hjälpa alla barn att utveckla medkänsla för alla levande varelser, därför har vi också information och hjälpmedel för dig som är pedagog eller förälder.

Här kan du hitta information för dig som är vuxen och om hur materialet kan användas i din vardag eller i din undervisning.

Läs mer