Julia recenserar Djurräddarklubben!

Jag har läst två böcker om Djurräddarklubben. Dom handlar om Valle och Vilma som startat en djurräddarklubb för det är så många djur som plågas. Den första boken ”Fallet Stjärnan” handlar om en häst som blir plågad av Laila Sporre. Laila äger Stjärnan och hon ger bara äpplen till Stjärnan som hatar äpplen och bara gillar morötter. Den andra boken ”Fallet Knubbfisken” handlar om en fisk som får för mycket mat på ett dagis. Det är den nya fröken Ulrik Martinsson som är ruskig. Jag tycker att båda böckerna var bra att läsa och spännande. Av: Julia Terneborg, 4 A...

2560
2560

böcker

Jag har läst två böcker om Djurräddarklubben. Dom handlar om Valle och Vilma som startat en djurräddarklubb för det är så många djur som plågas.

Den första boken ”Fallet Stjärnan” handlar om en häst som blir plågad av Laila Sporre. Laila äger Stjärnan och hon ger bara äpplen till Stjärnan som hatar äpplen och bara gillar morötter.

Den andra boken ”Fallet Knubbfisken” handlar om en fisk som får för mycket mat på ett dagis. Det är den nya fröken Ulrik Martinsson som är ruskig. Jag tycker att båda böckerna var bra att läsa och spännande.

Av: Julia Terneborg,
4 A i Hammarbyskolan

 

Djurräddarklubben 1: Fallet Stjärnan
Anette Eggert
B. Wahlströms, 2012

Djurräddarklubben 2: Fallet Knubbfisken
Anette Eggert
B. Wahlströms, 2013