Clara samlar in pengar för djuren

När Rädda Djuren-klubben och Djurens Rätt var på Bokmässan i Göteborg så träffade vi Clara som ganska fort visade sig vara en Djurens Hjälte. Clara som är 12 år har under lång tid sparat en del av sin månadspeng och dessutom sålt majblommor för att samla ihop pengar.  Hon har sparat ihop hela 728 kr som hon skänkte till Djurens Rätt Först hade hon tänkt att hennes föräldrar skulle hjälpa henne att sätta in pengarna på Djurens Rätts konto men så fick Claras mamma veta att Djurens Rätt och Rädda Djuren-klubben skulle vara med på Bokmässan. Det var ju perfekt...

2535
2535

clara

När Rädda Djuren-klubben och Djurens Rätt var på Bokmässan i Göteborg så träffade vi Clara som ganska fort visade sig vara en Djurens Hjälte. Clara som är 12 år har under lång tid sparat en del av sin månadspeng och dessutom sålt majblommor för att samla ihop pengar.  Hon har sparat ihop hela 728 kr som hon skänkte till Djurens Rätt

Först hade hon tänkt att hennes föräldrar skulle hjälpa henne att sätta in pengarna på Djurens Rätts konto men så fick Claras mamma veta att Djurens Rätt och Rädda Djuren-klubben skulle vara med på Bokmässan. Det var ju perfekt eftersom familjen också skulle dit. Clara tog helt enkelt med sig påsen med alla pengarna och stoppade i vår bössa.

– Jag tyckte inte att jag behövde alla mina pengar och att djuren behövde dem bättre, säger Clara till Rädda Djuren-klubben.

Clara hjälper inte bara Djurens Rätt utan säljer också pandasaker för WWF. I år går de pengarna till att rädda de utrotningshotade tigrarna. När hon inte jobbar för djuren så dansar hon eller rider. Hon älskar att läsa och några av favoritböckerna är Harry Potter och Hungerspelen.

När Rädda Djuren-klubben och Djurens Rätt var på Bokmässan i Göteborg så träffade vi Clara som ganska fort visade sig vara en Djurens Hjälte. Clara som är 12 år har under lång tid sparat en del av sin månadspeng och dessutom sålt majblommor för att samla ihop pengar.  Hon har sparat ihop hela 728 kr som hon skänkte till Djurens Rätt.Först hade hon tänkt att hennes föräldrar skulle hjälpa henne att sätta in pengarna på Djurens Rätts konto men så fick Claras mamma veta att Djurens Rätt och Rädda Djuren-klubben skulle vara med på Bokmässan. Det var ju perfekt eftersom familjen också skulle dit. Clara tog helt enkelt med sig påsen med alla pengarna och stoppade i vår bössa.-Jag tyckte inte att jag behövde alla mina pengar och att djuren behövde dem bättre, säger Clara till Rädda Djuren-klubben.Clara hjälper inte bara Djurens Rätt utan säljer också pandasaker för WWF. I år går de pengarna till att rädda de utrotningshotade tigrarna. När hon inte jobbar för djuren så dansar hon eller rider. Hon älskar att läsa och några av favoritböckerna är Harry Potter och Hungerspelen.