Leo är vegetarian

Idag är det minsann ingen vanlig dag, för idag fyller Leo 2 år! Leo Lindh har varit vegetarian hela sitt liv. Främst är det för att hans mamma och pappa har velat förmedla en tanke om att djur är vänner och inte mat, redan från att han var liten. Och Leo visar tydligt att han också tycker att djuren är hans vänner! Därför har Rädda Djuren utsett honom till Djurens Hjälte! Bland annat tycker han om att se riktiga djur och de går ofta till en liten gård i närheten så att han kan få titta på djuren. Han läser...

3561
3561

Idag är det minsann ingen vanlig dag, för idag fyller Leo 2 år!

Leo Lindh har varit vegetarian hela sitt liv. Främst är det för att hans mamma och pappa har velat förmedla en tanke om att djur är vänner och inte mat, redan från att han var liten. Och Leo visar tydligt att han också tycker att djuren är hans vänner! Därför har Rädda Djuren utsett honom till Djurens Hjälte!

Bland annat tycker han om att se riktiga djur och de går ofta till en liten gård i närheten så att han kan få titta på djuren. Han läser också gärna böcker om djur och leker med sina gosedjur.

Mest gillar han apan Nicke Nyfiken och sitt gosedjur Grodan.

Tyvärr kan familjen inte ha några djur själva eftersom Leos pappa är allergisk mot pälsdjur.

SAMSUNG