Alexandras kompis Snobben

Jag heter Alexandra och är 12 år. Jag har en kanin som heter Snobben som är 3 år gammal. Han är verkligen ingen vanlig kanin. Han bor med oss i vår lägenhet. Han springer runt alldeles fritt och har aldrig varit i en bur. Snobbens intresse är att titta på tv, prick kl. åtta varje kväll så sätter han sig i soffan och väntar på att någon ska sätta på tv:n till honom. Han gillar också att dansa, då springer han runt i cirklar och hoppar upp och ner. Jag älskar verkligen Snobben han är mitt allt. Han fyller mina...

1692
1692

Jag heter Alexandra och är 12 år. Jag har en kanin som heter Snobben som är 3 år gammal. Han är verkligen ingen vanlig kanin. Han bor med oss i vår lägenhet. Han springer runt alldeles fritt och har aldrig varit i en bur. Snobbens intresse är att titta på tv, prick kl. åtta varje kväll så sätter han sig i soffan och väntar på att någon ska sätta på tv:n till honom. Han gillar också att dansa, då springer han runt i cirklar och hoppar upp och ner. Jag älskar verkligen Snobben han är mitt allt. Han fyller mina dagar med glädje. I mitt hjärta är han den bästa som finns i hela världen. Det är därför jag tycker om honom så mycket. För han är verkligen speciell ♥.